Avatar

只售正貨🍾🍷🏒🎣🥂🏌️‍♂️💵🚗🔮🪨 💍👛🎒⌚📿👜💰⌚📺🚘 唔該睇埋ABOUT先問

@kingdomoftreasure

4.9

(162)

Hong Kong   ∙   Joined 6y 7m

Verified

Mostly Responsive

Always ✈ to buy nice good stuff to share at good prices. Authentic sources 🚢 worldwide. Free shipping. 代購正牌任驗人手帶回,好價分享同好,出口去嚴格嘅台灣同澳洲都無問題📣 現貨可盡即日交收。代購或大件物品收訂先會交收並已交收過JC⌚️ Moschino⌚️、Burberry腰帶、🏌、濾水器等。全實拍,資料及相全齊,出價有貨及回覆❎️已讀不回/ 上網但不回。回覆有限額,戶口可疑或閱讀困難者不覆。

Reviews

4.88

(162 Reviews)

5

5

12

8

16

8

18

  • Avatar
    fitnessyogavip review from buyer2 days ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    Knows their stuff

    Knows their stuff

    Goes the extra mile

    Goes the extra mile

    Unique listings

    Unique listings

    Nice

    議價不回 絕版限量版紀念版來路 yonex ArcSaber 100 Limited Edition (Arc100LTD) badminton racket 羽毛球球拍

    HK$1,500

  • Avatar
    Sherry_lover review from buyer28 days ago
    Goes the extra mile

    Goes the extra mile

    快捷

    Johnnie Walker Red Label Scotch Whisky蘇格蘭 威士忌酒40% 50ml

    HK$28

  • Avatar
    ib1333651732 review from buyer1 month ago

    推薦賣家

    👍🏻已減 議價不回 限量版 背囊帶可完全拆除 3-way Yonex 背囊式羽毛球拍網球拍可獨立放波鞋球鞋特大袋 extra large king size sports tennis badminton racket bag backpack

    HK$450

    kingdomoftreasure Clock Icon 1 month ago

    多謝信任留訂,再有啱嘅我會盡量計平你㗎 🙇🏻‍♀️

  • Avatar
    herman_tsz review from buyer2 months ago (edited)

    嬲,俾賣家呃咗買咗塊假球拍,大家同佢買嘢小心

    Follow-up review

    大家小心啲啦,我買咗個二手拍 所以換咗手膠,我第一次買羽毛球拍 唔識睇 但依家睇返就咁睇佢post出嚟嘅相 大家都睇到啦 佢個底牌呢係磨砂嘅淺色嘅 真拍拍係鮮色啲嘅JAPAN 果A 字三角形 已經唔對路 點解咁肯定假係因為我買咗個真拍對比 同埋換線嗰陣時啲人睇到都check咗係假嘅。我冇必要嘥$880去屈佢 其實呢個拍呢個價錢唉~ 大家購買二手嘢真係要小心。

    評語欄已回覆3年只1評嘅多個尸身買家負評:絕版限量版紀念版議價不回!! 名牌碳纖激輕 070開頭 24磅 3U G4 來路 Yonex ArcSaber 10 Peter Gade (Arc10PG) Limited Edition Badminton Racket 羽毛球球拍

    HK$880

    Clock Icon 2 months ago (edited)
    kingdomoftreasure Clock Icon 1 month ago (edited)

    你個3年得一評嘅可疑陰毒戶3月3交收過成3個禮拜過埋留評期3月27厚面皮小學生威完玩殘玩厭玩謝搵藉口仲要先搵分屍身littlesesame_同我講❓迫退唔成負評❗米蘭站2-3日都驗到名牌,藹華驗車船仲即日過數,人哋買CHANEL鑽石古董錶GOLF桿幾千蚊都無嘢,人哋買幾十蚊電我都試俾人睇❗👿編碼鐳射十幾張相齊點假😤矽膠舊咪淡色囉😵假嘅朋友就唔會手汗大玩到要換手膠賣❗二手拍你再玩到無能咪無岸久玉智高價接三灘貨囉❗天才輸打贏要賺唔到差價就瀨地硬屈假差評完仲嗌退❗就你星期日晚830仲要天水圍都改3次時間改咗都遲焗我出閘/焗我自動取消🤬講明即日我就唔買戲飛同埋我要成個鐘車,736改9 ,806改930, 再唔係星期一(咁我咪俾你嘥成個星期日🤬)結果942先到❗你根本就唔係住天水圍!本來朋友移民約睇戲,結果因為你只係吔餐飯就算❗一係無心買/想點久我老遠幫trafficteam2828(下稱T)報仇,否則點會都鍾意用分屍身講👿❓只係你見我照等先焗泡頭驗收❗淨係識神經細胞分裂出幾個屍身賣假勞食風吔塵棄單就瀨我唔自我檢討,用屍身T同我買完迫我刪K個評唔成就誣衊抹黑報復,一見我有好評就攪屎棍

  • Avatar
    cskx123 review from buyer2 months ago

    貨物十分滿意😀包裝很好👍🏼賣家有效率👏🏼

    收到出價後回覆 終極清屋賤賣價不再議 magnetotherapy Allruich 新款 多功能鈦金屬磁能排酸棒按摩棒(可刮痧全身通用) 三叉 磁叉全身面適用

    HK$120

  • Avatar
    kellyalbe review from seller3 months ago
    Fast and decisive

    Fast and decisive

    Amazing chat

    Amazing chat

    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    感謝你的正義感

    kingdomoftreasure Clock Icon 2 months ago

    🤣

  • Avatar
    yhmyhmz review from buyer3 months ago

    Good seller..Consederate..Thanks

    清屋大賤賣罕有 帶金身 1949 企邊有凹糟坑 英男皇佐治6六世 大頭一毫 King George VI 殖民時期硬幣 10 cents memorable coin

    HK$35

  • Avatar
    yhmyhmz review from buyer3 months ago

    Good seller..Thank u

    交收睇內文 2001 絕版唔再出英女皇伊莉莎伯二世 不列顛尼亞女神( Britannia ) 坐像與雄獅 QEII Queen Elizabeth II 英磅硬幣 50 pence 便士 GBP currency exchange 外滙兌換 值得珍藏

    HK$10

  • Avatar
    tyjnna review from seller3 months ago
    Fast and decisive

    Fast and decisive

    nice trade

  • Avatar
    humblenkind review from seller3 months ago
    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    Fast and decisive

    Fast and decisive

    Amazing chat

    Amazing chat

    Great experience

  • Avatar
    yau.ling review from seller4 months ago

    爽快、準時

  • Avatar
    vanipy review from buyer4 months ago (edited)

    賣家準時又有禮貌,我買電池會即場試畀我睇

    Follow-up review

    好開心滿意的一次交易

    Clock Icon 4 months ago (edited)
  • Avatar
    trafficteam2828 review from buyer4 months ago

    貨物OK啦,落訂都無問題,交易好準時,但回覆訊息慢,原來賣家日間係唔方便睇訊息的。🤣🤣🤣

    足料夠厚防震防拗柴練功夫柔道跳芭蕾舞 aerobic funky dance yoga mat 瑜伽墊+背帶+專用袋套裝出售 議價不回

    HK$70

    kingdomoftreasure Clock Icon 2 months ago

    你都幾好笑喎🤣交易完迫我刪你分個屍身kuenkuenk(下稱K)負評,賣唔到假勞食風吔塵就瀨地硬,經濟唔好地舖大王都要蝕讓先出到貨!唔肯刪就屈我遲覆,你當呢度711(都唔係間間24/7!)個個都唔會急症室on Call覆!棄單唔留得評咁要個出價系統嚟托哉?條氣唔Gur就神經細胞分裂堆屍身玩嘢,玩厭平嘢就轉玩貴嘢,玩殘玩謝玩厭玩到廢過9世過3個禮拜用herman_tsz誣衊負評嚟要脅退!?又唔檢討下你堆賣假勞分屍身戶口K,vanilla.ec, a21481804淨識買入一二百蚊二手CASIO(如果唔係點會齊齊要同我買幾草嘢墊/7仔盒)邊有人有堅勞唔戴走去戴二手CASIO?李+誠都唔會!好心你似翻個生意人得閒用下腦諗點清你LOT假勞,假嘢啲鋼水差唔襟擺㗎,仲要成日換電,替你可憐🤣成日旁門左道分屍身一見我有新好評又係度攪史棍搵我報仇出氣👎🏻因住成棍史,開咁多屍身因住神經細胞過度分裂要駐院!咁嘅巿道唔會有岸久智也高價接你低價入嘅假貨!又係嘅😂搵到食邊得閒整我吖!我唔似你,只係清家雜,清唔到就8月垃圾徵費前丟,賣到就賺個午飯吔或者賺張戲飛咁解啫,賣唔到都無所謂,唔同你堆假勞會生銹呀!

  • Avatar
    elaine881220 review from buyer4 months ago

    Good

    陶瓷 白玉瓷 康寧微波爐碗碟 corning corelle microwave dish bowl

    HK$22

  • Avatar
    sharkybud review from seller5 months ago

    有交帶

  • Avatar
    cincindyau review from seller5 months ago
    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    Fast and decisive

    Fast and decisive

    Nice buyer 👍🏻

  • Avatar
    handmade328 review from buyer5 months ago

    非常有交帶的賣家。

    鑽石山站交收/ 郵局260克話要收 15.5/ 只賣不換除非係 Kuromi, Anna Sui 7-11 Sanrio Mini Box Little Twin Stars My melody 7仔 可以斜揹可以做聖誕派對 Xmas party clutch 可換Kuromi

    HK$55

  • Avatar
    caeruleus review from buyer5 months ago

    Good seller!

    天文學發燒友必儲 italy dollars 2000 duemila lira 1973 意大利里拉紙幣

    HK$88

  • Avatar
    yannyy_09 review from seller5 months ago
    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    Nice buyer~

  • Avatar
    cindybeautyshare review from buyer5 months ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    Nice transaction

    鑽石山站交收/ 郵局260克話要收 15.5/ 只賣不換除非係 Kuromi, Anna Sui 7-11 Sanrio Mini Box Little Twin Stars My melody 7仔 可以斜揹可以做聖誕派對 Xmas party clutch 可換Kuromi

    HK$55

    kingdomoftreasure Clock Icon 5 months ago

    多謝信任留訂