Fashion
Home & Living
Others
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Stay Home Selection

m4r liq

@liqstoremy

4.9

(47)

Bangi   ∙   Joined 5y 1m

Verified

Very Responsive

- TRUSTED SELLER 💯 - SELECTED ITEMS ✔️ - BOLEH NEGO 😎

Reviews

4.89

  out of 5  (47 Reviews)
  • martheonlyone 22 days ago

    memang hensemmm cap bro ni gentle guys!! recommended 💯❗️

    Vintage MLB!! Boston Red Sox ⚾️🧢

    RM120

    liqstoremy 22 days ago

    Ahamdulillah . semoga dimurahkan rezeki selalu bro 😁🤙🏼

  • wtfarid 23 days ago

    Pseller best

    #SeeHere Nike Vintage Stripe Sweatshirt

    RM120

    liqstoremy 22 days ago

    Alahmdulillah . terima kasih bro 😁

  • martheonlyone 24 days ago

    hensem terukkk lagi sekali deal dengan bro nii hahahaha terbaikkk bossku 🥵🫡

    Vintage cap

    RM50

    liqstoremy 22 days ago

    Alhamdulillah . terima kasih bro 😁🤙🏼

  • sickycitymy 1 month ago

    Legit buyer sangat mudah berurusan 😇❤️

  • vtghit 1 month ago

    Great buyer.. easy to deal.. fast payment 👍🏻👍🏻👍🏻

  • martheonlyone 1 month ago

    HAHAHA lagi dan lagi deal selagi boleh sauk kita sauk brooo! thankyou bro lu memang terbaik! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Vintage Adidas bunga Cap

    RM150

  • martheonlyone 1 month ago

    hehe another deal paling perfect, mudah mudah je seller paling padu. thankyou bro!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Vintage 90's MLB New York Yankees napback

    RM150

  • martheonlyone 1 month ago

    memang terbaikla bro kali keberapa tah deal ni hahah five star for you! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Vintage Varsity Jacket

    RM250

    liqstoremy 1 month ago

    alhamdulillah terbaik bro . bro memang steady. kenal barangg 🔥❤️❤️

  • binsplu9 1 month ago

    Deal tak sampai 10minit, buyer steady pantas dan tak banyak songeh 👌 cod on time

  • aminmatsalleh0 1 month ago

    trusted ⭐️⭐️⭐️

  • jims.store.bundle 2 months ago

    Easy to deal and fast payment..terima kasih ☺️👍👍👍👍

  • bundlebudakmedik 3 months ago

    Terima kasih sudi berurusan dengan BBM. Kalau ada item lain nanti inshaaAllah sy akan repeat. Sudi² lah follow Carousell dan IG BundleBudakMedik sebagai tanda support. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.👍🏻 5 star utk seller ni ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    liqstoremy 3 months ago

    Alhamdulillah. terima kasih bro kerana sudi support 😁🤙🏼

  • bundlebudakmedik 3 months ago

    Terima kasih sudi berurusan dengan BBM. Kalau ada item lain nanti inshaaAllah sy akan repeat. Sudi² lah follow Carousell dan IG BundleBudakMedik sebagai tanda support. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.👍🏻 5 star utk seller ni ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    liqstoremy 3 months ago

    alhamdulillah. amin amin ya rabb. semoga doa itu berbalik kepada bro juga 😁🤲🏼

  • bundlebudakmedik 3 months ago

    Terima kasih sudi berurusan dengan BBM. Kalau ada item lain nanti inshaaAllah sy akan repeat. Sudi² lah follow Carousell dan IG BundleBudakMedik sebagai tanda support. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.👍🏻 5 star utk seller ni ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Vintage Champion Rainbow Sweatshirt

    RM160

    liqstoremy 3 months ago

    alhamdulillah. terima kasih juga bro sebab support saya 😁🤙🏼

  • sickycitymy 3 months ago

    Buyer sangat mudah berurusan , fast payment sangat recommended 😇👍🏻

  • martheonlyone 4 months ago

    great seller! plus cute sec time buy with this seller so he very trusted and amazing seller!!

    #SeeHere Vintage Tommy Hilfiger Spell Out Zip Up Hoodie M

    RM90

    liqstoremy 4 months ago

    alhamdulillah. thanks bro for trusting my service. may Allah bless you. enjoy your outfits😁🤙🏼

  • __nnn 5 months ago

    Good service and fast delivery 👍🏻

    Vtg Nike SpellOut Hoodie

    RM220

    liqstoremy 4 months ago

    alhamdulillah. thanks bro 😁🤙🏼

  • degreestudio 5 months ago

    Terbaik servis laju barang baik!! Recommended👍👍👍

    Team Polham hoodie sweatshirt

    RM15

    liqstoremy 4 months ago

    alhamdulillah. mantap bro 😁🤙🏼

  • adibmahali 4 months ago

    terbaik seller ramah padu..brang pun padu

    Carhartt Spellout hoodie

    RM200

    liqstoremy 4 months ago

    alhamdulillah. terima kasih bro 😁🤙🏼

  • rahulmirza 5 months ago

    Seller padu. Tak mintak gambar detailed pun terus dia hantar. Tak menipu, ada apa apa je pasal item terus seller tunjuk.

    Vtg 90's Nike Spellout sweatshirt rare

    RM380

    liqstoremy 5 months ago

    alhamdulillah bro puas hati 😆👍🏼. terima kasih ya support bro 😁👍🏼